Geachte heer,

Het tijschrift Health & Food heeft ons uw opmerkingen overgemaakt naar aanleiding van onze publiciteitsboodschap over Diasip, met name over het te categorische karakter van onze mededeling.

We betreuren dat onze mededeling u blijkbaar heeft verward en wij danken u dat u dat heeft meegedeeld aan het tijdschrift. Wij zullen in toekomstige mededelingen met uw opmerkingen rekening houden om elke mogelijke verwarring te vermijden.

Wij stellen immers Diasip niet voor als een alternatief voor medicatie maar wel als een nutritionele ondersteuning als aanvulling op de adviezen van een diëtist en van een arts. Diasip is bedoeld als een hulpmiddel voor de patiënt om zijn diabetes beter onder controle te houden maar het blijft een oraal medisch voedingsmiddel dat – zoals u het preciseert – in geen geval geneesmiddelen kan vervangen.

Wij danken u nogmaals voor uw moeite om uw commentaar aan het tijdschrift te zenden en wij zullen met uw opmerkingen rekening houden. Indien u dat wenst, kunnen wij u ook de onderzoeksstudies toesturen die over dit product werden uitgevoerd.

Met vriendelijke groeten,
Charlotte Mahieu voor Nutricial.AMN

We hopen dat onze lezer hiermee is gerustgesteld over het gebruik van het bovenvermelde product.